0001 - Rear Elevation Sunset.jpg

kim residence

0001 - Rear Elevation Sunset.jpg
0003 - Foyer Stairs.jpg
0005 - Living Room Daytime.jpg
0006 - Living Room Evening.jpg
 

Above Left: The formal living area is anchored by a two-story cast-in-place concrete wall and long horizontal fireplace. The occupants intended for the space to serve as a concert space for performances on the grand piano.

Above Right: The formal living area with the sliding glass doors retracted at dusk. South facing views look out across the adjacent golf course and desert landscape.

Right: The minimalistic interiors continue into the kitchen with Bulthaup cabinets crafted by Bulthaup Scottsdale. Small details like the stainless-steel toe kicks and indirect lighting over the cabinets add intrigue to the space. The pendant lights and a cantilevered wood eating area complete the sleek space.

 

0014 - Master Bathroom.jpg
0012 - Master Bedroom.jpg
0014 - Master Bathroom.jpg
 

Above Left: In the master bathroom, a free-standing bathtub surrounded by black river rock and a completely open rain shower look out over the golf course. Hidden blinds lower allowing for sunshade and added privacy.

Above Right: A narrow window extends from floor to ceiling and across the roof, creating a skylight that offers a continuous view across the landscape and the sky.

Right: A travertine planter with skylight allows for the bamboo garden to grow upwards. An art studio is tucked behind the chartreuse barn door directly across from the formal dining area. Clerestory windows bring in additional natural light for the great room.

0018 - Studio 2.jpg
0016 - Hallway.jpg
0025 - Exterior Wide.jpg

houzz